torstai 16. heinäkuuta 2009

Pai

On tullut vietettya melko mukavaa aikaa taalla Paissa. Tutustunut yoelamaan ja uusiin ihmisiin. Oon viettanyt paljon aikaa yhden saksalaisen reissaajan kanssa.

Mielenkiintoisia kokemuksia ja tarinoita pojalla. Ikaa 27v ja ollut reissussa 2v. Polkenut Saksasta tanne ja meinaa jatkaa viela Australiaan, jossa pari vuotta toita ja sielta sitten Etela-Amerikan kautta Jenkkeihin ja Kanadaan. Sairasta settia, jos minulta kysytaan. Tosin oon nyt saanut ajatuksen paahan polkupyoralla matkustamisesta. Lisatietoa matkasta loytaa. http://harisafari.wordpress.com/
www.rothbrauninsblaue.de

Pai, hieno turistirysa. Ihan mullina ulkomaalaisia, vaikka on low season menossa. Ihmiset on tosin tosi ystavallisia ja tekemista riittaa, jos lahtee pois kaupungista. Kaytiin Johanneksen kanssa toissapaivana kahvilla Mae Hong Sonissa. Vuokrattiin 250cc endurot kuudeksi tunniksi. Matkaa on vain 108km, mutta aikaa kului menomatkalla 3h ja tulomatkalla 2.5h. Mahtavia maisemia, kurveja ja makia. Tuota sen moottoripyorailyn pitais aina olla. Tanaan vuokrasin normaalin skootterin ja kavin Katien kanssa norsufarmilla uimassa norsujen kans.

3 kommenttia:

  1. aika pikkasen kateellinen olen norsuista!!!!!

    -venla-

    VastaaPoista
  2. Voi pojat, tollane enskasafari kyllä maittais.

    VastaaPoista
  3. On Jussilla ensi talvena muistelemista, kun mummoja pyörittelee !

    Mihin päin seuraavaksi suunnistat?
    Ei ole vatsataudit tms. iskeneet ? tuntuuhan tuota täälläkin olevan tosi paljon!

    Annan perhe lähti Sloveniaan / Itävaltaan, huomenna tuttujen häät siellä. tytöt on morsiusneitoja !

    VastaaPoista