sunnuntai 19. heinäkuuta 2009

Chiang Mai

Chiang Mai o iha lepposa mesta. Paljon turisteja, mutta enemman tekemista ku Paissa. Valilla sita vaan miettii etta mita vittua nuo kaikki turistit oikeen ajattelee. Ihme paskaa aina valilla, mutta kaikki menee niinku haluaa. Mikapa mina siihen olen mitaan sanomaan, samahan se on loukata lapalla paikallisten tapoja ja muuta shittia. Se avautumisesta.

Lauantaina kavin sipaseen kokkikurssin. Plorayteltiin 3 paaruokaa, currypaste, alkupala ja jalkiruoka. Mita opimme tasta? Ainakin sen etta sahkoliedet on ihan perseesta ja etta meika haluaa kaasuhellan ja wokkipannun. Ruoka oli hyvaa ja sita oli suht helppo tehda. Ainoaksi isoksi ongelmaksi muodostuu kaytetyt raaka-aineet. Ei taida Suomesta saada ku jotain sailyke-/kuivapaskaa. Eikohan se siita sitte ura urkene.

Tanaa vuokrattiin Johanneksen kans 250cc pyorat ja kaytiin vahan testaan paikallisia vuoria. Jalleen kerran helvetin hienoa hommaa, paitsi etta Johannes pannutti ja pisti pyoran vahan paskaksi. Toivottavasti ei tuu mitaa paskaa jalkeenpain. Oli tietysti vakuutus ostettuna, etta eikohan tuo siita. Pyorat oli tosin aika lassuja, kulki vaan 113km/h.

Tannaan kayn viela tutustuun Chiang Main sunnuntai yomarkettiin, josta pitas irrota muutama viilea paita hyvalla sakalla. Huomenna Chiang Khong ja ylihuomenna Laos. Sitten 2 pv veneessa Mekong jokea pitkin alas. Saas nahda mita meika tuosta Laosista on mielta. Pitaa ainaki 16pv hengailla, ennenku voi lahtija menee. Voi olla etta kay kuten nyt on koko reissulla kayny, aika menee ihan helvetin nopeasti. Tanaan on reissun puolivali, eli tappion puolella kohta.

3 kommenttia:

  1. mikäpä siinä...raitis ulukoilimaharrastus tuo mopoilu oli siellä eli täällä....hyvältä kuulostaa tuo sinun reissailu!!!! hienoa! täällä hyvät kelit eikä vilu siitä huolimatta meinaa uija!samalla maitovaralla toevoo tiku ja taku

    VastaaPoista
  2. kyllä sulla on vanhamna muisteltavaa, varohan ettei krotiilit tai muut rastoista nappaa!
    täti arska

    VastaaPoista
  3. takas helesinkiin tännään. tapeltiin lahesta helsinkiin. kotoisaa-
    on tämä kämppä vieläki aika siisti, olin unohtanu.
    väli ovet tulee ens viikolla ja nyt tuli pitsat.
    ei muuta.
    koira avaa silmät tällä viikolla ja pitäis maksaa 200.
    maiju on kiva-

    VastaaPoista