perjantai 14. elokuuta 2009

Cambodia takana

Kavin 2 paivan reissun Cambodian puolella, Siem Reapissa. Kalliiksihan se tuli nahda Angkorin temppeleita, mutta eipa sita olla tanne pain palloa ihan heti tulossa takas. Cambodiasta jai vahan paska maku suuhun, voi johtua siita, etta kavin vain yhdessa paikassa, joka on koko maan pahin turistimesta. Hirveeta turistien kusettamista ja rahan kiskomista. Ruoka ja asuminen on kallista, johtuen siita, etta kayttavat dollareita valuttana ja minimihinta on aina dollari. Alle dollarin vaihtorahat saa paikallista, muuten pyoritellaan aina dollaria.

Angkorin temppelit oli ihan hienoja. Kaytiin vaan tosin jossain 4-5 mestassa. Nahtiin vahan erilaisia paikkoja ja temppeleita. Parhaiten mieleen jai metsan valloittama Ta Phomn. Kuvia ajattelin pistaa Suomesta, koska tama netti taalla on mita on.

Viela ois 3 paivaa kulutettavana Bangkokissa. Taidan kayda vaan shopauttaan jotain turhaa viikonloppumarketista ja siina se. Ei kylla nappaa niin yhtaan kayda katteleen jotain temppeleita.

Jussi, Over and out

2 kommenttia:

  1. oli miten oli näin on...

    VastaaPoista
  2. Siis laskuoppini mukaan olet jo Suomessa. Kulttuuri ja muuta sokkia ?? Tulkaa käymään Lahdessa koko joukko, Essi ja Tero sekä taavi tulee tännän illalla, ja lähtevät paitsi Taavi, lauantai iltana sinne Singaporeen.

    VastaaPoista